19-годишният волейболист на Олимпиец (Плевен) Павел Калев има нужда от помощ.

...
19-годишният волейболист на Олимпиец (Плевен) Павел Калев има нужда от помощ.
Коментари Харесай

Зов за помощ! Да помогнем на Павел Калев от Олимпиец

19-годишният волейболист на Олимпиец (Плевен) Павел Калев има нужда от помощ. Той пострада тежко в катастрофата  на пътя Плевен-Ловеч в събота (11 ноември), в която трагично изгубиха живота си трима души - президентът и треньор във ВК Олимпиец Стефка Великова, както и двама от играчите на мъжкия тим и треньори в клуба Симеон Симеонов и Калоян Минков. 

Павел Калев е студент от първи курс в Медицински университет Плевен, се нуждае от интервенционална кардиологична процедура, която не се покрива от НЗОК - слагане на стент на низходяща гръдна аорта във връзка дисекация. Животоспасяващата намеса ще се извърши по неотложност в частна болница и сумата е на стойност 5000 лв.. Като по-късно му следва интервенция на бедрена кост.

" Нека върнем Павел вкъщи здрав, ухилен и още по-силен от преди! Нека покажем на Семейство Калеви, че не са сами! ", гласи апелът на другари на Павел.

Дарителската сметка е на името на неговата майка - Бистра Петкова Калева

BG37 CECB 9790 1036 9818 00

Поставени са кутии за дарения за събиране на средства за Павел Калев  в магазин " Зора " - Панорама мол, Медицински Университет Плевен, СУ " Иван Вазов ", както и на регистратурата на ДКЦ " Авис Медика " ООД.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР